Saturday, February 21, 2009

Microsoft + LG = telefoane mobile

LG Electronics si Microsoft au semnat un contract prin care companiile vor colabora in industria telefoniei mobile. Intelegerea garanteaza colaborarea in procesul de cercetare, dezvoltare, marketing, crearea aplicatiilor si serviciilor in domeniul convergent al industriei mobile. 

Ne asteptam sa vedem pe piata aplicatii destinate in special telefoanelor LG, sau handseturi ale producatorului corean dotate exclusiv cu Windows Mobile. Prin intermediul acestei mutari, LG va putea lansa handseturi performante, care sa rivalizeze cu modele ca Samsung Omnia si poate chiar si un smartphone dotat cu touchscreen si OS Windows Mobile, care sa ameninte si noile HTC-uri.

Pe fondul crizei celor de la Motorola si a vanzarilor dezastruoase pentru Sony Ericsson in 2008, LG spera sa isi creasca semnificativ cota de piata, urcand pe podiumul producatorilor de telefoane mobile. Pana acum, compania este campioana vanzarilor in acest an, iar acest parteneriat poate doar sa-i imbunatateasca imaginea si profiturile.

No comments:

Post a Comment